Voltmätargatan 11
72137 Västerås

Köpvillkor (privata kunder)

Prolux Shine AB följer gällande lagstiftning vid e-handel. Alla priser är inklusive moms och totalpriset i kassan är inklusive frakt. Leverans endast inom Sverige.
För att beställa via vår hemsida behöver du en aktiv e-mail. När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-email med information om din order. Om du inte får en orderbekräftelse, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Konsumentköplagen (juridiska kunder)

Text

Ångerrätt

Ångerrätten styrs av distans- och hemförsäljnings-lagen (2005:59). Konsumenter hos oss har rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du mottagit varan. För att snabbare kunna behandla ditt ärende ber vi dig kontakta kundtjänst innan du returnerar en vara, dock senast 14 dagar från mottagandet. Vänligen uppge ditt ordernummer vid kontakt med oss.
Ångerrätt gäller endast om varan är i väsentligen oförändrat skick. Varan bör förpackas väl i kartong med inneremballage. Du bekostar själv returporto, med undantag för defekta eller fellevererade varor.

Garanti

Företaget vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska informationssäkerhetsåtgärder för att förhindra och begränsa risker som är förknippade med att utge personuppgifter såsom obehörig åtkomst, avslöjande, missbruk, förändringar och förstörelse. Endast behörig personal bundna av sekretess har tillgång till identifierbara personuppgifter.

Dina rättigheter som registrerad

Du har rätt att:

Hantering av personuppgifter

Som kund hos oss behandlas dina uppgifter i den mån det är nödvändigt för att administrera kundförhållandet och för att företaget ska kunna uppfylla sina åtaganden gentemot kunden. Namn, e-mail/telefonnummber för att snabbt kunna ta kontakt om något inte stämmer med din order. Adressuppgifter för att kunna leverera dina beställda varor.

Behandlingen grundas på det avtal eller det kundförhållande som uppstår vid exempelvis en beställning som kunden gör hos oss. All behandling som grundas på kundens samtycke kan kunden när som helst och utan förklaring återkalla genom att kontakt med oss. Information om person- och kreditkortsnummer lagras inte av oss utan endast av vår betalningspartner, Klarna.

Företagsuppgifter

Webb-butiken drivs av Prolux Shine AB.

Org.nr 559276-7361.

 

Adress:

Voltmätargatan 11, 72137 Västerås.